Sastojci:
Za koru:
300 g mlevenog keksa
200 g kokosovog brašna
250 g šećera u prahu
1 belance
1 šolja jake crne kafe (preporuka je 4 kašičice kafe na jednu šolju)
Za fil:
250 g margarina za kolače
100 g šećera u prahu
1 žumance
3 rebra topljene čokolade
Za glazuru:
50 g čokolade za kuvanje
4-5 kašika ulja
Priprema:
Umutiti belance, dodati keks, kokos, šećer u prahu i kafu, pa dobro izmiksati. Ovo testo rastanjiti oklagijom na foliji, da se dobije oblik pravougaonika. Umutiti margarin sa šećerom i žumancetom, pa dodati topljenu čokoladu. Ovaj fil naneti preko kore. Rolat uviti i preko isfilovati glazurom od čokolade.
Za koru:
300 g mlevenog keksa
200 g kokosovog brašna
250 g šećera u prahu
1 belance
1 šolja jake crne kafe (preporuka je 4 kašičice kafe na jednu šolju)
Za fil:
250 g margarina za kolače
100 g šećera u prahu
1 žumance
3 rebra topljene čokolade
Za glazuru:
50 g čokolade za kuvanje
4-5 kašika ulja
Priprema:
Umutiti belance, dodati keks, kokos, šećer u prahu i kafu, pa dobro izmiksati. Ovo testo rastanjiti oklagijom na foliji, da se dobije oblik pravougaonika. Umutiti margarin sa šećerom i žumancetom, pa dodati topljenu čokoladu. Ovaj fil naneti preko kore. Rolat uviti i preko isfilovati glazurom od čokolade.
Нема коментара:
Постави коментар