Sastojci:
125g mlevenog keksa
60g putera
1 kašika kakaa
175g čokolade
500g krem sira
150g šećera
3 jaja
3 žumanca
150ml kiselog mleka
75g seckane čokolade
125ml slatke pavlake
1 kašika meda
Priprema:
Pomešajte keks, puter i kakao. Stavite testo u pleh za pečenje i stavite u zamrzivač. Ugrejte rernu na 180C. Rastopite čokoladu. Miksajte krem sir dok ne omekša i sipajte šećer, cela jaja, žumanca i kiselo mleko. Sipajte kakao i rastopljenu čokoladu. Izvadite koru iz zamrzivača i preko njega prelijte preliv. Pecite 110C. Za preliv pomešajte seckanu čokoladu, slatku pavlaku i med pa prelijte preko ohlađenog kolača.
125g mlevenog keksa
60g putera
1 kašika kakaa
175g čokolade
500g krem sira
150g šećera
3 jaja
3 žumanca
150ml kiselog mleka
75g seckane čokolade
125ml slatke pavlake
1 kašika meda
Priprema:
Pomešajte keks, puter i kakao. Stavite testo u pleh za pečenje i stavite u zamrzivač. Ugrejte rernu na 180C. Rastopite čokoladu. Miksajte krem sir dok ne omekša i sipajte šećer, cela jaja, žumanca i kiselo mleko. Sipajte kakao i rastopljenu čokoladu. Izvadite koru iz zamrzivača i preko njega prelijte preliv. Pecite 110C. Za preliv pomešajte seckanu čokoladu, slatku pavlaku i med pa prelijte preko ohlađenog kolača.
Нема коментара:
Постави коментар