Sastojci:
250g keksa petit ber
140g maslaca
500g krem sira
150g šećera
300ml kisele pavlake
1 kašika kore od limuna-narendati
2 kašike limunovog soka
3 jaja
Priprema:
Keks samleti u multipraktiku i dodati otopljeni maslac. Sve istresti u okrugli kalup (22cm) postavljen papirom za pečenje.
Pritisnuti mrvice po dnu i okolo stranica u visinu. Ostaviti u frižider da se stegne pa napraviti nadev.
Ponovo upotrebiti multipraktik... Staviti sir zajedno sa šećerom, kiselom pavlakom, 3 jajeta, limunovom koricom i limunovim sokom, pa dobro izraditi u finu glatku smesu bez grudvica.
250g keksa petit ber
140g maslaca
500g krem sira
150g šećera
300ml kisele pavlake
1 kašika kore od limuna-narendati
2 kašike limunovog soka
3 jaja
Priprema:
Keks samleti u multipraktiku i dodati otopljeni maslac. Sve istresti u okrugli kalup (22cm) postavljen papirom za pečenje.
Pritisnuti mrvice po dnu i okolo stranica u visinu. Ostaviti u frižider da se stegne pa napraviti nadev.
Ponovo upotrebiti multipraktik... Staviti sir zajedno sa šećerom, kiselom pavlakom, 3 jajeta, limunovom koricom i limunovim sokom, pa dobro izraditi u finu glatku smesu bez grudvica.
Нема коментара:
Постави коментар